viernes, 25 de julio de 2014

Per acabar...


Benvolgudes famílies, 

Ara sí, el casal ja s'acaba!! Per una banda ja toca fer vacances, oblidar-nos una miqueta de l'escola i gaudir tant com es pugui de l'estiu que queda, però no volem marxar sense acomiadar-nos.

Principalment volem agraïr la vostra confiança; sabem que els vostres  petits (i ja no tant petits) són el més important per a vosaltres, i hem posat tota la dedicació i entusiasme per a que aquests dies "diferents" a l'escola hagin estat especials i divertits.



Per a vosaltres nens i nenes del casal: Gràcies pels vostres somriures, motivació i ganes per fer tot allò que els vostres "monis" han preparat per a vosaltres. Ens sentim molt afortunats de treballar amb vosaltres!

Monitors i monitores: Podeu marxar de vacances ben satisfets per la feina realitzada. Us ho heu "currat" moltíssim i això es nota dia a dia, però sobretot per com els nens i nenes parlen de vosaltres, amb admiració i molta estima.
No em vull deixar a les nostres voluntàries: Raquel, Judith i Eli. Gràcies per la vostra dedicació i per formar part d'aquest equip; la vostra feina no passa desapercebuda.
I a les persones que han fet les pràctiques amb nosaltres: Marc, Andrea i Laura, espero que treieu molt de profit de tota la tasca realitzada durant el casal, gràcies!!


Ens emportem com a regal un molt bon record d'aquests dies, i esperem que el pròxim Casal d'Estiu encara sigui millor!
Gràcies a tots ;)

Els grups d'acollida Mati i acollida Tarda

No ens oblidem  dels vostres nens i nenes més matinadors!! i els que es queden una estoneta més a la tarda!!

Aquests són alguns dels que feu acollida mati, amb la Marta que ens prepara l'esmorzar i un bon somriure per começar el dia amb forces!
També els han acompanyat altres monitors : La Sonia, la Débora i el David.








Per les tardes també som una bona colla, i els responsables han estat la Laura, el William i la Sonia.


Moltes gràcies a tots!





Fotos de la última setmana de Casal!