lunes, 27 de julio de 2015

5ª i última setmana

Hola famílies!!!

Això ja s'acaba!! Hem passat 5 setmanes molt especials i realitzant activitats molt diverses, on hem après molts valors i crec que hem assolit molts dels nostres objectius plantejats al principi del Casal i Campus.

M'agradaria aprofitar per  agraïr-vos la confiança depositada als monitors/es i entrenadors/es del Casal i Campus Maristes Sants les Corts!!


Aquí teniu un recull de fotos i videos d'aquesta última setmana.


  • P3 no s'ho passa gens malament!





Aquí teniu un video de com es diverteixen els Infants de P3 amb l'aigua.


  • P4 no paren quiets ni un moment!!



  • P5 La foto de comiat de la piscina de les Corts!!



  • C-1,2,3 es diverteixen també a les piscinetes de Sants!



  • C-4,5,6 us sorprendran amb el "peazo" videoclip que han realitzat, no us el perdeu perquè es una obra d'art!! Quin ritme tenen aquestes nenes!!
               Enllaç vidio: https://www.youtube.com/watch?v=MIjmtfD22Lk&feature=youtu.be



Parc Atraccions Tibidabo


Ja arribat el dia esperat per tots!!! Aquest dia va trencar amb totes les expectatives, ens ho vem passar genial i vem aprofitar i pujar a quasi bé totes les atraccions (cada grup adaptat a la seva edat). Gràcies que vam allargar la jornada, va ser possible fer moltes més coses.

Ara ho podreu veure;) :
















Moltes gràcies i fins setembre!!!!!




jueves, 16 de julio de 2015

4ª Setmana del Casal

Hola famílies!!!!

Aquesta setmana ha estat molt especial amb l'espectacle de pallassos "Elvis la Olla i D.F. Cats", hem ajudat als de "Happy Ending S.A." ha mantenir el medi ambient, que ja sabeu és tasca de tots i  un munt d'activitats més.

A P3 són uns artistes aquests monitors (Sergi, Lorena, Montse, Raquel i Raquel) Mireu quines cares més maques pintades!!!!



A P4 fan moltes activitats, també: Pissarra digital en anglès, van a Psicomotricitat i fan manualitats!!




Igualment passa amb els més grans d'Infantil (P5)!!





A C-1,2,3 s'ho passen pipa a la piscina de les Corts!!!



I a C-4,5,6 no cal comentar res, només mirant les cares ho diu tot!!!





Zona de Lleure de Can Coll


Aquest divendres 17 de juliol vam anar a la Zona de Lleure de Can Coll (Collserola), ens ho vàrem passar d'allò més bé !! Vam aprofitar el dia a tope!!!!

Infantil va realitzar una excursió per trobar pistes del Conill Blanc (Alicia en el Pais de las Maravillas) que els hi va explicar que la natura l'hem de cuidar entre tots, ja que és la nostra tasca fer del planeta un lloc millor per viure. 







Ara un recull de fotos per grups de l'excursió: 








A Primària vam fer una excursió on ens van explicar la importància de cuidar el medi ambient i deixar el món millor de com l'hem trobat.