martes, 14 de julio de 2015

"Happy Ending S.A."

Hola Famílies!

Encara no hem tingut l'ocasió d'ensenyar-vos què fem de Centre Interès (fil conductor de l'ambientació del casal). El realitzem tots els dilluns i dijous de la setmana.

Cada setmana treballem un valor amb els infants ambientat amb la història del "Happy Ending", que ara us explicarem:
 "Happy Ending" és una empresa que es dedica a arreglar els finals no tan feliços que tenen alguns personatges de contes i històries de tota la vida. Com per exemple: la Úrsula de la "Sirenita", els pirates de "Peter Pan", entre d'altres.

Durant la primera setmana vam treballar el valor de l'autoestima amb els personatges dolents com: Capitan Garfio, l'Úrsula i la Cruela. Happy Ending els va ajudar a canviar el seu caràcter per a adaptar-se millor al final de les seves històries.

En la segona setmana es va treballar el valor de la superació amb els personatges protagonistes com: la Cenicienta, en Peter Pan i la Caputxeta Vermella. Happy Ending els va ajudar amb posions màgiques.



En la tercera setmana es va treballar el valor de companyerisme amb els personatges de minion, "enanito" i "hada madrina". Tots els personatges ajudant-se entre ells i treballant en equip van poder arreglar el mirall que estava trencat! Aquí teniu un trocet de l'explicació que ens van fer els nostres personatges....






I en aqueta setmana (4ª) es treballa el valor del respecte amb els personatges Pocahontas, Dumbo, el Mougli. Happy Ending els ajuda a mantenir net el medi ambient.





... I si voleu veure el què passarà l'última setmana del Casal..... només cal que estigueu atents del Blog!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario